Plattsättning i Malmö

Söker du en bra plattsättare i Malmö? Dahl´s Plattsättning besitter med sina 40 års branscherfarenhet den kunskap som krävs för att utföra arbetet på bästa möjliga sätt. Framförallt när man arbetar med våtutrymmen är det mycket viktigt att alla delar hamnar på rätt plats och att arbetet utförs enligt konstens alla regler.

BADRUM

Badrumsrenovering av kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör. Vi strävar ständigt efter att vara Skånes bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum.

KÖK

Kakelsättning till köksrenovering i villa eller lägenhet. För att renovera kök krävs det att man besitter känsla för funktionell design och användarvänliga ytor.

PLATTSÄTTNING

Vi har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt kök eller badrum – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Letar du efter en bra plattsättare för exempelvis kakling av badrum eller annat våtrum i Malmö?

Tveka inte att höra av dig till oss

Några av våra samarbetspartners….

Vi utför arbete åt några av marknadens största aktörer. Alla parter vill säkerställa en hög kvalité och har då valt Dahls Plattsättning som samarbetspartner . Det är viktigt att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete med nöjda kunder som följd. Självfallet gör vi även badrum och kök till privatpersoner.

Stacks Image 11
Stacks Image 15
Stacks Image 19
Stacks Image 23
Stacks Image 6

BADRUM | KÖK | NYBYGGNATION | RENOVERING