Information

Dahls Plattsättning ägs och drivs av Bertil Dahl. Vi är en totalentreprenör inom Kakel- och klinkersättning med
specialisering på badrums och köksrenoveringar. Vi drivs av känslan som uppstår när kunden kliver in i sitt nya badrum eller kök med ett leende på läpparna. Vår absoluta målsättning är att överträffa kundens förväntningar, vilket visar sig i allt vi gör från kommunikation, planering till hantverk och kvalité. Det räcker inte att bara göra ett badrum som är hållbart. För att allt ska bli jämt, plant och rakt krävs ett visst handlag och känsla för detaljer. Det är en av våra starka sidor.

BADRUM

Badrumsrenovering av kvalitetssäkrad våtrumsentreprenör. Vi strävar ständigt efter att vara Skånes bästa badrumsbyggare. För oss finns inga för stora, för små eller för komplicerade badrum. Dessutom renoverar vi alla typer av våtrum.

KÖK

Kakelsättning till köksrenovering i villa eller lägenhet. För att renovera kök krävs det att man besitter känsla för funktionell design och användarvänliga ytor.

PLATTSÄTTNING

Vi har kompetensen som krävs för allt från det grövre arbetet – rivning och bortforsling av befintligt kök eller badrum – till erfarna plattsättare som ser till att slutresultatet blir perfekt.

Letar du efter en bra plattsättare för exempelvis kakling av badrum eller annat våtrum i Malmö?

Tveka inte att höra av dig till oss

Några av våra samarbetspartners….

Vi utför arbete åt några av marknadens största aktörer. Alla parter vill säkerställa en hög kvalité och har då valt Dahls Plattsättning som samarbetspartner . Det är viktigt att lämna ifrån sig ett väl utfört arbete med nöjda kunder som följd. Självfallet gör vi även badrum och kök till privatpersoner.

Stacks Image p2013403_n11
Stacks Image p2013403_n15
Stacks Image p2013403_n19
Stacks Image p2013403_n23
Stacks Image p2013341_n6

BADRUM | KÖK | NYBYGGNATION | RENOVERING